1/7/13

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ:

Όπου και αν γυρίσεις τη κεφάλα σου βρωμιά;
Η απόλυτη σαπίλα;
ΌΛΟΙ για το συμφέρον τους;
ΌΛΟΙ για το χρήμα;
Oύτε ιερό ούτε όσιο δεν έχουμε;

O ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ !

Διαβάστε προσεκτικά ,εσείς που φαντάζεστε ότι ο κόσμος βλέπει μόνο tv , δεν βγαίνει στους δρόμους και είναι κλεισμένος στο σπίτι του επειδή βλέπει παντού φαντάσματα.Ο κόσμος δεν βγαίνει στους δρόμους  επειδή συναντά συνεχώς αυτή τη πραγματικότητα .

Είναι η πραγματικότητα έξω στους δρόμους..ηλίθιε!Όποιος φοβάται να την δει ή δεν θέλει να τη δει τότε ας ζει με τα δικά του φαντάσματα..


***********************************************************************************

ΠΗΓΗ: e-volos

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ο βιομήχανος Κων/νος Λούλης κατά του Μητροπολίτη Ιγνατίου (Ηχητικό)

Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2013, 14:20
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ο βιομήχανος Κων/νος Λούλης κατά του Μητροπολίτη Ιγνατίου (Ηχητικό)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: "Ιερά" φτερά έκαναν 100 εκατομμύρια δωρεάς του βιομήχανου προς την Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού και αντί έργου για ηλικιωμένους στη μνήμη της μητέρας του, στήθηκε ίδρυμα που επιδοτείται από ευρωπαϊκά προγράμματα, με ταμία την σύζυγό του, χωρίς η ίδια καν να το γνωρίζει

Ότι ο αλευροβιομήχανος Κωνσταντίνος Λούλης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της γενιάς του και μάλιστα σε επίπεδο διεθνές, όχι μόνο δεν σηκώνει αμφισβήτηση, αντιθέτως είναι γεγονός το οποίο μάλιστα ομολογούν όλοι οι συνάδελφοί του. Συνεπώς ότι θα βρίσκονταν κάποιος να τον εξαπατήσει, δεν το περίμενε κανείς, πόσο μάλλον όταν αυτός ο κάποιος φέρει τον τίτλο του Δεσπότη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου