10/7/13

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ... ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΥ!

Προσωπικό σχόλιο:
Και βλέπεις στην απεργία της Τρίτης 
παπάδες με πανό ... να καλούν το κόσμο συγγνώμη .. τους πιστούς σε 
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ , ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ!
Σήμερα ΑΠΕΡΓΩ δεν γίνονται ΓΑΜΟΙ, ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ κτλ...
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ..
ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Όταν δίνουμε σε ένα παπά χρήματα για  το τρισάγιο δεν τον καταγγέλουμε,  το γιατρό για το φακελάκι κατευθείαν εισαγγελέα..Ναι αλλά μετά το θάνατο δεν ξέρουμε τι θα συμβεί.. να μη λαδώσουμε λίγο για να έχουμε μία θέση στο παράδεισο;Eνώ στη ζωή  ο χειρότερος να είσαι, αν  μετανιώσεις στο τέλος της ζωή σου για τις αμαρτίες σου , θέση στο παράδεισο θα έχεις ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ!

Για να μη παρεξηγηθούμε.. άλλο η θρησκεία άλλο ο παπάς..



διαβάστε το παρακάτω ΑΠΌ :protagon.gr
Το Πάσχα στη Σίφνο, κάποιοι κάτοικοι είχαν παράπονα. Θα έπρεπε να μετακινηθούν από ένα χωριό σε άλλο για να κάνουν επιτάφιο, ανάσταση κ.ο.κ., γιατί οι παπάδες του νησιού δεν επαρκούσαν. Το νησί έχει περισσότερες από 360 εκκλησίες και μοναστήρια, άρα για να καλυφθεί εκείνες τις ημέρες πρέπει να έχει περίπου ανάλογο αριθμό παπάδων.
Ρώτησα πόσοι είναι οι παπάδες του νησιού. Μου απάντησαν πως δεν ξεπερνούσαν τους 5-6. Μου φάνηκαν πολλοί, τους φάνηκαν λίγοι. Ρώτησα πόσοι είναι οι γιατροί του νησιού. Ελάχιστοι και μερικές φορές κανένας ! Πέρυσι, ο δήμαρχος του νησιού Ανδρέας Μπαμπούνης κατήγγειλε πως ένας αγροτικός γιατρός που επισκεπτόταν το νησί, σταμάτησε να πηγαίνει από την γειτονική Σέριφο γιατί το νοσοκομείο Σύρου αρνείται να του δώσει εκτός έδρας.διαβάστε περισσότερα: http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.ellada&id=25944

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου