25/7/13

Ό,τι δίνεις , παίρνεις... ποιοι έχουν σειρά μετά τους μετανάστες;Οι Έλληνες ;;;;;

πηγή: Η εφημερίδα των συντακτών

«Ο,τι δίνεις, παίρνεις»


Σημειώσεις ενός μετανάστη

Δουλεύω σε ένα σπίτι, βοηθώ ένα παιδί που δυσκολεύεται να περπατήσει. Την Τρίτη 25 Ιουνίου, 9 το πρωί, κατέβηκα στον σταθμό Αττική και άρχισα να περπατάω προς την Αχαρνών. Σε ένα στενό είδα ξαφνικά πάρα πολλά άτομα να τρέχουν προς το μέρος μου. Μπορεί να ήταν και είκοσι. Ολοι νεαροί. Χωρίς να ρωτήσουν τίποτα, άρχισαν να με χτυπάνε με κλομπ και ρόπαλα. Δεν φορούσαν κουκούλες, φορούσαν όμως μαύρα ρούχα με το σήμα της Χρυσής Αυγής. Ηταν τόσο ξαφνικό, που δεν πρόλαβα να κοιτάξω καλά τα πρόσωπα τους.

Εχουν χτυπήσει πολλούς από τους φίλους μου και κάθε φορά λένε τα ίδια πράγματα: «Να φύγεις, να πας στη χώρα σου, σκυλάραπα, το Θεό σου!» και «Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες». Κάποιοι βγήκαν στα μπαλκόνια και φώναζαν να με αφήσουν και ύστερα, από τα πολλά χτυπήματα, λιποθύμησα.

Ανοιξα τα μάτια μου και ήμουν σ’ ένα ασθενοφόρο που πήγαινε γρήγορα προς το νοσοκομείο. Με ρωτούσαν εάν θυμάμαι τίποτα. Στην αρχή δεν θυμόμουν, αλλά σιγά σιγά θυμήθηκα τα πάντα. διαβάστε περισσότερα: http://www.efsyn.gr/?p=78493

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου