20/3/14


 Άρχισαν τα όργανα...




 πηγή:Almyrosinfo.gr

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ  ΤΟΥ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ

Εμείς που συγκεντρωθήκαμε σήμερα Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 στη Νέα Αγχίαλο, μεταφέρουμε την αγωνία όλων των κατοίκων της πόλης μας, όλων   όσων ζουν καθημερινά με την αγωνία  μην  αρρωστήσουν οι οικογένειές τους, όλων  αυτών που δεν  μπορούν, ή δυσκολεύονται  να  αγοράσουν  τα  φάρμακά τους, να κάνουν τις εξετάσεις και τις θεραπείες τους.

Απαιτούμε τη διακοπή κάθε διαδικασίας υποβάθμισης του Πολυϊατρείου Νέας Αγχιάλου. Οι κενές θέσεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και οι ελλείψεις σε μέσα στην ευρύτερη περιοχή, που άλλωστε είναι υποχρέωση και ευθύνη της πολιτείας, δεν πρέπει ν’ αποτελέσουν το άλλοθι για παραπέρα υποβάθμισή του.

Ζητάμε την άμεση κάλυψη των κενών θέσεων παιδιάτρου και δεύτερου γενικού γιατρού με μόνιμη σχέση εργασίας. Το Πολυϊατρείο πρέπει να λειτουργεί όχι μόνο τις πρωινές ώρες αλλά και τις απογευματινές.

Ενόψει μάλιστα της θερινής  περιόδου και της μεγάλης τουριστικής κίνησης που παρουσιάζει η περιοχή, ζητάμε τη στελέχωση του Πολυϊατρείου με επιπλέον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Κάνουμε γνωστό σε όλους τους υπεύθυνους ότι η προστασία της υγείας των οικογενειών μας αλλά και όλων των πολιτών της Νέας Αγχιάλου αποτελεί για μας ύψιστο κοινωνικό αγαθό και κάθε προσπάθεια υποβάθμισης και εμπορευματοποίησής της είναι «κόκκινη γραμμή» και θα μας βρει αντιμέτωπους.

Το ψήφισμα αυτό απευθύνεται:
στον Διοικητή του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου
και κοινοποιείται:
στον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας
και τον Υπουργό Υγείας.
διαβάστε περισσότερα, δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο:
http://almyrosinfo.gr/data_info.php?prod_id=24068&timicat1=95920&timicat2=354&timicat3=0&timicat4=0&timicat5=0&timicat6=0&timicat7=0 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου