13/3/14




ΠΡΟΣΟΧΗ! ΛΑΚΚΟΥΒΑ...

Η ανάρτηση των φωτογραφιών με τις λακκούβες στους δρόμους του Βόλου και στα πέριξ ,δεν γίνεται κακοπροαίρετα για να θίξουμε τον νυν Δήμαρχο Βόλου και υπόψήφιο για τις δημοτικές εκλογές του Μάη 2014, ούτε για να ρίξουμε ευθύνη στους πρώην Δημαρχαίους - Αντιδημαρχαίους ότι δεν έκαναν , καθόλου καλά και σωστά τη δουλειά τους , αλλά ούτε για να ακούσουμε τους υπόλοιπους υποψηφίους δημαρχαίους για τις εκλογές 2014 , να μας υπόσχονται ''θα..θα..θα..'' για την αποκατάσταση της λακκούβας!

Άλλωστε , ποιος περιμένει ότι οι ''κυβερνήτες'' της πόλης μας , θα λύσουν  το πρόβλημα ''λακκούβα'';Τώρα θα το λύσουν , με την οικονομική κρίση ; Είδαμε και τότε που δεν είχαμε οικονομική κρίση!


Το blognewspaper προβάλει τα θέματα που βιώνουμε καθημερινά , όποιος έχει την ευθύνη για τo θέμα λακκούβα, και έχει συνείδηση , να μην σηκώσει το χέρι του , αλλά να τσακιστεί να φτιάξει το δρόμο,  να μην υπάρχει ούτε μία λακκούβα...και χωρίς συνέπειες στη τσέπη του πολίτη (πχ. αύξηση διοδίων , αύξηση δημοτικών τελών , αύξηση νερού κτλ.).
Να το φτιάξει και να το πληρώσει ο υπεύθυνος.
Ακούει , κανείς;

Δεν περνάει ΣΕ ΕΜΑΣ πια, το ρητό...
ΘΕΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ! (Φανταστείτε στο δρόμο προς την Αγριά , στο ύψος της Γορίτσας διόδια!Ας μη δώσω άλλες ιδέες!) 
ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ πια !Όχι , ακριβώς , ακόμη , αλλά όπου να΄ναι...θα ξυπνήσουμε





Στείλε και εσύ , την καλύτερη φωτογραφία της λακκούβας γειτονιάς σου στο e-mail μας blognewspaper@gmail.com και κέρδισε ...την ιδέα!
Επειδή δεν περιμένουμε να βρεθεί άμεσα ο υπεύθυνος και επειδή θα περιμένουμε πολύ ακόμη για να φτιάξουν τους δρόμους !!ΓΙΑ ΑΥΤΟ...

 Πάρε τη λακκούβα στα χέρια σου!
Βρες  φτυάρι, άμμο , χαλίκι , πίσσα 
και κάλεσε μερικούς 
ακόμη γείτονες - μαστόρια, 
βάλτε πλάτη και φτιάξτε όλοι μαζί ενωμένοι 
τη λακκούβα!
Βουλώστε τις λακκούβες , όπως εσείς θέλετε



 

























Οι σημερινές φωτογραφίες με λακκούβες είναι από την περιοχή Νέο Δέλτα (πίσω από το εργοστάσιο της ΜΕΤΚΑ ) ο δρόμος που απεικονίζεται στις φωτο οδηγεί στην οδό Λαρίσης!ΠΕΡΙΟΧΗ : Νέα Ιωνία Βόλος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου