26/2/14

 
 ΠΗΓΗ:ertopen.com
Σε πλήρη ετοιμότητα το Νοσοκομείο για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ
Θα καλύψει τις υπηρεσίες που κάλυπταν τα ιατρεία του ΙΚΑ Βόλου.
Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται το Νοσοκομείο Βόλου, ώστε από αύριο Τετάρτη να μπορεί να εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ για το Βόλο και τα Κέντρα Υγείας για τους ασφαλισμένους της περιφέρειας. Η διαδικασία θα συνεχιστεί απρόσκοπτα μέχρι τη μετάβαση στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας. Σε καθημερινή βάση οι ασφαλισμένοι θα εξυπηρετούνται από τέσσερις γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, ενώ αντίστοιχη πρόβλεψη έχει γίνει και για τα έξι Κέντρα Υγείας. Στο μεταξύ, κάθε μήνα το Νοσοκομείο Βόλου δαπανά ποσό περίπου 20.000 € για νοσηλεία ανασφάλιστων.
Ήδη, καταγράφηκε αύξηση 20% της προσέλευσης στα επείγοντα και τα εξωτερικά ιατρεία του «Αχιλλοπούλειου» σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, ενώ η Διοίκηση του «Αχιλλοπούλειου» διαβεβαιώνει ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για την αντιμετώπιση των περιστατικών, ακόμη και αν καθυστερήσει η έναρξη του ΠΕΔΥ, πέραν του ενός μήνα.
«Θέλουμε το Νοσοκομείο να γίνει μία μεγάλη, ανθρώπινη και ζεστή αγκαλιά για όλο τον κόσμο», ανέφερε ο διοικητής του «Αχιλλοπούλειου», Κώστας Καραμπάτσας σε συνέντευξη Τύπου  όπου παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα των ελεγκτών. Το γραφείο τους βρίσκεται στο ισόγειο του Νοσοκομείου, απέναντι από το «Γραφείο του Πολίτη» και πριν τα εξωτερικά ιατρεία.
«Θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και θα κάνουμε έργο ακόμα και πάνω απ’ αυτό που ορίζει ο Νόμος, θα πρέπει να αισθανθούν όλοι ότι δεν θα μείνουν αβοήθητοι και ότι εμείς θα είμαστε στην πρώτη γραμμή για ό,τι χρειαστεί», επισήμανε ο διοικητής.ΔΙΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ:ERT OPEN.COM
Σχόλιο blognewspaper:
θα πρέπει εδώ να τονίσουμε το εξής: 
*Σύμφωνα με τη γραμματεία των εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείο Βόλου (τηλέφωνο 2421352001) η εξέταση των ασθενών που ανήκουν στον ΕΟΠΥΥ θα γίνεται  στα εξωτερικά ιατρεία με ραντεβού , ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ  5,00 ευρώ όπως συμβαίνει με όλους , ΜΟΝΟ οι ασθενείς με χρόνια νοσήματα δεν θα πληρώνουν.
Να ενημερώσουμε το Νοσοκομείο Βόλου ότι στα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ (όποτε) εξεταζόμασταν ΔΩΡΕΑΝ , χωρίς εισιτήριο των 5.00ΕΥΡΩ.
Αυτή τη στιγμή που οι γιατροί , συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ λειτουργούν τα ιατρεία ως ιδιωτικά ,  μέχρι να ανοίξει ο ΕΟΠΥΥ ή να γεννηθεί το ΠΕΔΥ , όλοι εμείς του ΕΟΠΥΥ τι θα κάνουμε ;Ας μας διευκρινίσει ο διοικητής του Νοσοκομείο Βόλου τι θα κάνει με τα 5,00ευρώ ή να πάμε στα επείγοντα ως έκτακτα περιστατικά για να μη πληρώνουμε...
Απαιτούμε μέχρι να γεννηθεί το ΠΕΔΥ (αν γεννηθεί ποτέ)
ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ! 
Όσο για τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας ,εφόσον το Νοσοκομείο Βόλου δαπανά 20.000ευρώ για τους ανασφάλιστους γιατί  υπάρχουν ακόμα ανεμβολίαστα παιδιά:Καλά θα κάνει ο διοικητής και όσοι είναι υπεύθυνοι για το νοσοκομείο να βγουν από τα γραφεία τους και να κοιτάξουν τι ακριβώς συμβαίνει στα ΤΕΠ και ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ και αφού μιλήσουν με τους ασθενείς , τότε να κάνουν δηλώσεις του τύπου "Θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και θα κάνουμε έργο ακόμα και πάνω απ’ αυτό που ορίζει ο Νόμος, θα πρέπει να αισθανθούν όλοι ότι δεν θα μείνουν αβοήθητοι και ότι εμείς θα είμαστε στην πρώτη γραμμή για ό,τι χρειαστεί''.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου