12/12/13

Προσωπικό σχόλιο Σωπάστε ... και πληρώστε σου λένε . Τι δεν καταλαβαίνεις;Και εσύ τι κάνεις;




ΠΗΓΗ:
WaterVolo
http://watervolo.blogspot.gr/2013/12/blog-post.html

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ...! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Επανέρχεται ο Δήμαρχος στην υπόθεση της σύνδεσης με το αποχετευτικό δίκτυο, στη δημοτική ενότητα Πορταριάς -Μακρινίτσας και απειλεί με το πρόστιμο των 700 Ευρώ, παραμονές Χριστουγέννων! Τον τελευταίο καιρό ξεκίνησε μια εκστρατεία είσπραξης, στην πόλη και τα χωριά, με την απειλή της διακοπής του νερού και την επιβολή προστίμων σε όλους όσους χρωστάνε στη ΔΕΥΑΜΒ. Σε όλους δηλαδή που δεν μπορούν να ξοφλήσουν λογαριασμούς γιατί, απλά, δεν έχουν.
 Στην ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ που αναρτήθηκε σε ταμπλώ και στήλους της ΔΕΗ στα χωριά, γίνεται λόγος για ύστατη έκκληση στους κατοίκους να προχωρήσουν στη σύνδεση, διαφορετικά θα μπει το πρόστιμο. Υπενθυμίζεται, στην ίδια ανακοίνωση, ότι η ΔΕΥΑΜΒ έχει εξαντλήσει την κοινωνική της πολιτική με τις 7 δόσεις σε ότι αφοράτα τέλη σύνδεσης και την προσφορά ενός φρεατίου σύνδεσης.
Ως εκ τούτου, θεωρούμε  απαραίτητο να πούμε για μια ακόμη  φορά μερικά πράγματα για την πολυσυζητημένη σύνδεση με την αποχέτευση, όπου αυτή υπάρχει.
  • Οι κάτοικοι, αποκαλούμενοι υπόχρεοι, καλούνται να συνδεθούν αφού πληρώσουν 150 Ευρώ για την προμήθεια υδρομέτρου, το οποίο στην αγορά κοστίζει περίπου 25 Ευρώ!
    διαβάστε περισσότερα:
     http://watervolo.blogspot.gr/2013/12/blog-post.html
     
    Και όταν διαβάσετε τα παραπάνω διαβάστε και το παρακάτω κείμενο το οποίο μοιράστηκε στην Αγριά Βόλου τον Οκτώβριο και μας το έστειλε αναγνώστης/στρια στο e-mail του blog μας..
     
    Εδω και καιρο ενημερωνομαστε για το θεμα ΝΕΡΟ στην Αγρια το οποιο ειναι ακαταλληλο επικινδυνο για οποιαδηποτε χρηση(εκτος φασινας)και δισταζετε να αντιδρασετε.Αγοραζετε εμφιαλωμενα.Ωστοσο ομως υπαρχουν αναμεσα μας -σας- και ανθρωποι που δυσκολευοντε να εχουνακομα και τροφη οχι να πληρωνουν τη ΔΕΥΑΜΒ και να αγοραζουν αμφιαλωμενα.Μην περιμενετε απο κανενα κομα να σωθειτε και αν εχετε ακομακαβατζα εχουν φροντισει αυτοι που χρονια στηριζατε με την ψηφο σας ή με τη σιωπη σας,να σας τελειωσει(η καβατζα)και μαλιστα
    παρα πολυ συντομα.Για να μη ζησουμε καταστασεις ακραιες μεσα στις οικογενειες και γενικοτερα,ας δημιουργησουμε σε καθε γειτονια συνελλευσειςπου θα συζηταμε και θα παιρνουμε συλλογικα αποφασεις που να λυνουν τα προβληματα που γεννα το κρατος και που τα στηριζει η σιωπη σας.Αν σας πειραζε καποιος ατομικα θα τον ξεσκιζατε στα αστικα δικαστηρια,τη ΔΕΥΑΜΒ που μας κερνα πληρωμενο θανατο?(ΑΡΣΕΝΙΚΟ(AS))και ολες τις αλλες αμαρτιες που εχει....Επισης ας μην στηριζομαστε στην ''φιλανθρωπια'' της εκκλησιας γιατι φιλανθρωπος ειναι ο σκυλος.Ας αγωνιστουμε να μην υπαρχει εκμεταλλευση ανθρωπου απο ανθρωπο ουτε να στηριζομαστε σε συλλογους επιδοτουμενους που περιοριζονται
    σε γλεντακια και θρησκευτικες εκδρομουλες.
    Αλληλέγγυοι να αντιμετωπισουμε τις επερχομενες 
    ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ,ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ,
    ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ
    ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΕ ΔΟΜΗ ΑΝΤΙ-ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟΤΗΤΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου