24/1/14


''Oι τρομοκατίνες και το ...playmobil''

Και εκεί που λέμε , τώρα μαθαίνουμε που πήγαν τα χρήματα από το ΤΤ , νά σου το κόβουν ξανά για διαφημίσεις Ξηρός.Αυτή τη φορά λένε ότι εμφανίστηκε ο Ξηρός με ένα βίντεο ντυμένος playmobil , με backround τον Άρη Βελουχιώτη, τον Καραϊσκάκη, τον Κολοκοτρώνη και το Τσεγκεβάρα..Όχι , καλέ ζωντανούς,  σε φωτογραφίες στο τοίχο ήταν  , πίσω ακριβώς από το Ξηρό αλλά εγώ δεν είδα το βίντεο γιατί όταν γίνεται πολύ διαφήμιση, μετά βγαίνει μάπα το καρπούζι, στην προκειμένη περίπτωση το βίντεο του Ξηρού!Όμως, διάβασα την επιστολή του και εντυπωσιάστηκα...!

Μία μέρα μετά τη εμφάνιση του βίντεου τουΞηρού άρχισαν τα σχόλια σχετικά με το βάψιμο των μαλλιών του.Αλήθεια, εσείς που όλοι μιλάτε για βαμμένα μαλλιά , δεν βάφετε τα μαλλιά σας;Δεν πιστεύω ότι δεν πάτε κομμωτήριο, κάποιοι όντως δεν έχουν να φάνε , αλλά το μαλλί στη τρίχα.Γιατί ένας τρομοκράτης να μη μπορεί να  βάψει τα μαλλιά του;Δηλαδή ένας αριστερός δε μπορεί να έχει ένα καλό τζιπ ή ένας δεξιός δεν μπορεί να είναι φτωχός;

Σχετικά με το χαρακτηρισμό playmobil δεν κατάλαβα , όλοι λίγο πολύ δεν είμαστε playmobil;Τα χέρια , τα πόδια, το κεφάλι μας μένουν σταθερά αλλά όταν έρθει μία κινητήριος δύναμη και κτυπήσει τη δική μας πόρτα του σπιτιού μας  που λέγεται  πείνα, χαράτσια, μέτρα ,ανεργία, ανάγκη  και συνείδηση  τότε αρχίζουμε να βγαίνουμε από το σπίτι και να ψευτοαγωνιζόμαστε . Αυτό που συμπεραίνω από όλη αυτήν την αναστάτωση της κυβέρνησης , του κράτους-ΜΜΕ από την εξαφάνιση του  Ξηρού , είναι  ένας τρόπος για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από την πραγματικότητα .

Πραγματικά, δεν με ενδιαφέρει αν ο Ξηρός ή οποισδήποτε είναι τρομοκράτης αλλά για μένα τρομοκράτης είναι το ίδιο το κράτος , η κυβέρνηση και τα τσιράκια τους που θέλουν με το ζόρι να με κάνουν χαφιέ, ρουφιάνο για να σώσουν τα τομάρια τους!Δίνουν 5 εκ. για να ρουφιανέψει ο κόσμος το Ξηρό.
Να δώσετε 5 εκ. για να μη χάσει ο κόσμος τα σπίτια του, να δώσετε 5 εκ. για να μην αυτοκτονεί ο κόσμος από τα χρέη, να δώσετε 5 εκ. ευρώ για να έχουν τα παιδιά φαγητό και εμβόλια, να δώσετε 5 εκ. ευρώ για να έχουν σύνταξη οι εργαζόμενοι , να δώσετε5 εκ. για να έχουμε Υγεια και Εργασία, να μη κόβετε μισθούς, συντάξεις για να σωθείτε εσείς και τα τσιράκια σας !
Να δώσετε 5εκ. για να μη πνίγονται άλλοι μετανάστες από χέρια ανθρώπων του κράτους(;)  
Να δώσετε τα 5εκ. για να μην χυθεί άλλο αίμα και εσείς όλα τα βλαμμένα της Βουλής να ξεκουμπιστείτε αν έχετε ακόμη τσίπα.

Αλλά ποιος την έχασε τη τσίπα για να την βρείτε εσείς;

Μας φέρατε το φασισμό , τον βάλατε στη Βουλή και εμείς εδώ καυχιόμαστε για την αλληλεγγύη!Ποια αλληλεγγύη όταν αυτοκτονεί ο κόσμος , ποιος αγώνας είναι αυτός όταν είσαι στη Βουλή τσεπώνεις χιλιαρικάκια και λες το ωραίο , είδατε πόσο ωραίο ακούγεται με γαλλική προφορά ''Ραντεβού στα γουναράδικα''.Μετά σας φταίει που ο τρομοκράτης εχει τον Άρη Βελουχιώτη φόντο στο βίντεο.Μια μεγάλη καταστροφή έρχεται και εμείς ακόμη εδώ συζητάμε να ενωθεί η αριστερά  στις εκλογές.Τι θα μας φέρουν οι εκλογές ;Την μεγάλη αλλαγή , έναν νέο Α.Παπανδρέου να καταστραφούμε εντελλώς, τον αριστερό Τσίπρα να κάνει τι;
Να ζητιανεύει ένα θαύμα από το Θεό για να μας σώσει , τώρα που τα έχει καλά μαζί του;

 Κανένας τρομοκράτης , κανένας φασισμός, κανένας δεν πρέπει να μας τρομάζει!Καμιά βοήθεια από κανέναν , όταν μάθουμε μόνοι μας να απαιτούμε και να σταματήσουμε να επαιτούμε , τότε θα βγούμε ενωμένοι στους δρόμους , τότε θα κερδίσουμε τον αγώνα μας και θα ξεκουμπιστεί το κράτος , το παρακράτος, η κυβέρνηση και τα τσιράκια τους!!!!

Μέχρι να μάθουμε να απαιτούμε όλοι μαζί ... Καλό νού! και αγωνιστείτε μόνοι σας τσακίζοντας όσους εμποδίζουν τον δίκαιο  αγώνας σας..!

*Απαιτούμε,  δεν επαιτούμε*




     *24-1-2014*
 blognewspaper@gmail.com





1 σχόλιο:

  1. Το ποσό που δίνει το κράτος είναι 5εκ. ! Ξέρετε η εγγύηση του Κοντομηνά , τα 4 εκ που λένε στα ΜΜΕ είναι το καθαρό ποσό της ρουφιανιάς , το 1 εκ. είναι ο φόρος ρουφιανιάς , για αυτό εξαφανίστηκε ο Ξηρός για να δώσουν την εγγύηση στο ρουφιάνο...χα χα χα (την καθαρή αξία της ρουφιανιάς , 4εκ. και το φόρο ρουφιανιάς αθροιστικά 1εκ. στο πλεόνασμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή