7/1/14


ΓνΏμΗ μΟυ!...

Τις τελευταίες ημέρες το θέμα που παίζουν πολύ τα κανάλια είναι το μέτρο των 25,00ευρώ για την νοσηλεία του ασθενή ασφαλισμένου ή  μη , σε νοσοκομείο και το χαράτσι 1,00ευρώ ανά ιατρική συνταγή...Και ο Άδωνις επιμένει ότι το μέτρο είναι δίκαιο ακόμη και για τους άνεργους και τους ανασφάλιστους.
Ο Άδωνις θέλει να εφαρμοστεί το μέτρο για να πάρει αυτός τη δόξα από τη Τρόικα ,να είναι αυτός ο καταστροφέας ψυχών και ζωών ενώ σε δήλωσή του ο Γιακουμάτος συμφωνεί με το μέτρο για να αντιμετωπιστούν οι τζαμπατζήδες ασθενείς , οι κατα φαντασία ασθενείς.
Οπότε εσείς οι τζαμπατζήδες να μη ξοδεύετε τζάμπα τα 25,00ευρώ στα νοσοκομεία αλλά δώστε τα στα επιδοτούμενα από το κράτος  ξενοδοχεία  πολιτικών νυν βίλες πολιτικών  ,κάντε κανένα ταξιδάκι να πληρώσετε τα διόδια, να ενισχύσουμε το καημένο καπιτάλα που χρεοκόπησε
 !;;
Αν  εφαρμοστεί αυτό το μέτρό , μήπως μετά θα βάλουν και χαράτσι για την έκδοση κάρτας ανεργίας και για την χορήγηση επιδόματος ανεργίας για να αντιμετωπιστούν οι κατα φαντασίαν άνεργοι, και αύριο μεθαύριο , θα αντιμετωπίστουν με τον ίδιο τρόπο οι κατά φαντασία χαμηλοσυνταξιούχοι;..
Και τώρα ψάχνουν να βρουν ισοδύναμα μέτρα όλοι μαζί για να μη πληρώσουμε τα 25,00 ευρώ στα νοσοκομεία ;
Και ρωτάω για ποιο λόγο συζητάνε για ισοδύναμα μέτρα όταν άνετα μπορούν να κόψουν τους μισθούς τους τα 300 βλαμμένα της Βουλής , οι συνδικαλιστές, οι αντιπολιτεύσεις και όλοι όσοι ήθελαν και έγιναν πολιτικοί με χρήματα του λαού , Να ποιο είναι το ισοδύναμο μέτρο...Και αν δεν μπορείτε εσείς  οι πολιτικοί , να τσακιστείτε σαν την Μέρκελ από σκι , από κλωτσίδια , από μπάλα δεν ξέρω , και εμείς ξέρουμε πως να κανονίσουμε  μόνοι μας  τις ζωές μας !!!
 
Κάτι τελευταίο για τη Μέρκελ...κυρά μου, δεν έχεις ακούσει ότι ο γέρος ή γριά από χ.σ.μ. ή από πέσιμο θα πάει;Το θέμα είναι ότι εσύ πήγες από το ξεχεσ..ο του λαού .Εσείς τα 300 βλαμμένα της Βουλής την ίδια τύχη θα έχετε , τώρα που νομίζετε ότι είστε πολύ πιο ψηλά από εμάς τους φτωχούς να θυμαστε ότι έρχεται πάντα η πτώση

!
 ΖΓ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου