6/5/14

    αφορά τους αγωνιστές - κωλοτούμπα:

απευθυνόμαστε σε όλους αυτούς που το παίζουν επαναστάτες της... κάλπης και δείχνουν ότι ο μοναδικός τρόπος για την ανατροπή είναι η κάλπη!


Πραγματικά , για όλες αυτές τις τις καταστροφές στη ζωή μας ποιος θα λογοδοτήσει;
Αυτοί που βρίσκονται στην εξουσια ή αυτοί που θέλουν την εξουσία, αυτοχαρακτηριζόμενοι αριστεροί που μιλάνε για ανατροπή ... τελικά μόνο στην εξουσία!


Αντί ρε κομματόσκυλα ψευτοεπαναστάτες και ψευτοαριστεροί που τάχα θέλετε την ανατροπή και τάχα ενδιαφέρεστε για την νεολαία , δεν τσακίζεστε να πάτε στα σπίτια σας ;Έχετε αποτύχει ως αριστεροί, ως επαναστάτες , ως αγωνιστές , τελικά είστε τσιράκια της προδοσίας , της προβοκάτσιας, της υπονόμευσης και δεν σας ενδιαφέρει τίποτα για το κόσμο...ΜΟΝΟ Η ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ και να γραφτείτε στην ιστορία ως αγωνιστές ,αλλά ξεχάσατε ότι στην ιστορία τόσα χρόνια γράφονται οι προδότες του λαού!
Αν θέλετε συμβιβασμούς και ενώσεις , κομματόσκυλα της αριστεράς και της δεξιάς τσακιστείτε , σκοτωθείτε μεταξύ σας , κάντε πόλεμο μεταξύ σας ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ!
Συμβιβάζεστε συνεχώς με προδότες , ρουφιάνους , προβοκάτορες υπονομευτές , την νεολαία την έχετε γραμμένη και κοιτάζετε πώς να μαζέψετε ψήφους , δεν σας φτάνουν οι μισθοί του δημοσίου σας  και των επιχειρήσεων σας!

Ξεσηκώνετε ο κόσμος ο απλός και πάτε με τα κωλόχαρτά σας , τα ψηφοδέλτιά σας , τα κομματόσκυλά σας να καπελώσετε αγώνες .ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟς και κανένας από όλους σας ,δήθεν αγωνιστές δεν έχει το ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ότι ναι τα σκατώσαμε .Στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΜΟΝΟ σημαίες κομματόσκυλων βλέπουμε , όλος ο κόσμος γύρισε τη πλάτη του και αγωνίζεται ΜΟΝΟΣ ,.


Ποιος έχει το θάρρος να πει ότι τα ... ''ΝΑΙ ΡΕ ΤΑ σκατώσαμε'';

Φασισμός παντού , θύματα του φασισμού ΓΥΡΩ ΜΑΣ  και κανένας ΔΕ λογοδοτεί!
Τόσος κόσμος πεθαίνει έξω από τα νοσοκομεία και κανένας ΔΕ λογοδοτεί!
Iδιωτικοποιούνται όλα και κανένας δεν λογοδοτεί!

ΦΤΟΥ ΣΑΣ,  και δεν είναι για ξεμάτιασμα , κάνατε μεγάλη ζημιά και θα λογοδοτήσετε , πρώτα μπροστά στη νεολαία που δεν της δώσατε ούτε χώρο ούτε χρόνο για να μιλήσει...!


 Με αηδία !!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου