7/8/13

Σε λίγο καιρό θα πούμε το ''νερό νεράκι΄΄ χορεύοντας το ΄΄ένα νερό Κυρά Βαγγελιώ''!!! Η ΔΕΥΑΜΒ για γέλια πολλά που θα φέρουν πολλά κλάματα!!!

πηγή:WaterVolo
Οι κάτοικοι της Μεγάλης Βελανιδιάς, στη Νέα Αγχίαλο ανάρτησαν πανό, με το οποίο εκφράζουν εύγλωττα τη δική τους δυσφορία εναντίον της ΔΕΥΑΜΒ. Προφανώς έχουν πρόβλημα με το νερό που πίνουνε.και γενικά με τη διαχείριση του νερού. Αν σε αυτό το γεγονός προσθέσουμε και την υπόθεση με τον υδράργυρο στο δίκτυο της Αγριάς, που όλως παραδόξως "ξεχάστηκε"γρήγορα, καταρρίπτεται το επιχείρημα της ΔΕΥΑΜΒ ότι οι κάτοικοι της Αγριάς και της Νέας Αγχιάλου πίνουν καλύτερο νερό από τους Πηλιορείτες λόγω χλωρίωσης.

d

Στην ημερίδα για αργόσχολους, που οργάνωσε η ΔΕΥΑΜΒ στις 14/12/2012, Παρασκευή πρωί,  στο Δημαρχείο Βόλου, με θέμα "Υδροδότηση του ενιαίου Δήμου Βόλου: Υφιστάμενη Κατάσταση και προοπτικές", η τέως γεν. Διευθύντρια της επιχείρησης στην εισήγησή της  "ποιότητα του πόσιμου νερού στις περιοχές που εντάχθηκαν στην ΔΕΥΑΜΒ" παρουσίασε τα αποτελέσματα των αναλύσεων του δικτύου όλων των ενοτήτων του Δήμου. Σε ότι αφορά την Αγριά, ανέφερε ότι έγιναν έλεγχοι διαβάστε περισσότερα: http://watervolo.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου